Over Eckhart

Eckhart is uw vertrouwde leverancier van de betere kantooroplossingen. Bij Eckhart streven we naar kantoorinrichtingen die inspireren, functioneren en zelfs een tikkeltje fascineren. Wij denken daarom graag met u mee van ontwerp tot aan realisatie om zo samen met u tot de meest bijzondere kantoor- en bedrijfsinrichtingen te komen. Daarbij maken we gebruik van unieke ontwerpen, de beste materialen en de mooiste merken.

Kantoorinrichting met klasse

Eckhart is al ruim 170 jaar actief in de kantoorbranche. Luxe, (stijl), elegantie en exclusiviteit zitten in ons DNA. Eens als hofleverancier, maar inmiddels getransformeerd tot kantoor(tuin) stylist. Wanneer u toe bent aan kwalitatief hoogwaardig kantoormeubilair in combinatie met een exclusief ontwerp voor uw werkruimte, dan staan de professionals van Eckhart voor u klaar.

ContactMeer weten

Elegant en functioneel

Bij Eckhart hebben we de overtuiging dat kantoorinrichting elegant moet zijn, maar verliezen we ook het functionele niet uit het oog. Uw werkruimte is een omgeving waarin u en uw medewerkers optimaal moeten kunnen werken. Onze adviseurs luisteren daarom goed naar uw wensen en brengen de behoeften binnen uw bedrijf in kaart. Dat wordt gebundeld in een compleet advies, zodat u een uitstekend beeld krijgt van hetgeen dat we voor u kunnen realiseren.

Meer weten

Kantooroplossingen die fascineren

De kantooroplossingen van Eckhart zorgen er niet alleen voor dat uw medewerkers optimaal kunnen presteren, maar geven ook uw klanten een vertrouwd gevoel. Bij Eckhart doen we daar graag nog een schepje bovenop. Wij streven ernaar om kantooroplossingen te realiseren die fascineren. De eerste indruk van uw bedrijf is immers goud waard.

Meer weten

Bijzondere creaties

Bij Eckhart vormt u als klant de rode draad bij alles wat we doen. Door goed te luisteren naar uw wensen en dat door onze creatieve designers te laten vertalen naar een exclusief ontwerp maken wij voor u het verschil. U heeft gegarandeerd een unieke en duurzame kantoor- of bedrijfsinrichting die bestaat uit hoogwaardige producten welke zijn vervaardigd uit eersteklas materialen. Alleen het beste is goed genoeg om te komen tot de meest bijzondere creaties.

Meer weten

Onderdeel van EM kantoorinrichting

Eckhart is onderdeel van EM kantoorinrichting, dat sinds 1988 gevestigd is in Leerdam. EM kantoorinrichting is een projectinrichter met visie. Als totaalleverancier van kantoorinrichting leveren wij mooie producten met een verhaal. Een klantgerichte instelling vormt het fundament bij alles wat wij doen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat uw werkomgeving nodig heeft en brengen wij uw kantoorinrichting naar een hoger niveau.

Meer weten

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in onze producten of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord!

Contact opnemen