Vitra Eames Plastic Armchair DAW

De combinatie van het houten onderstel met de kunststof schaal van de Vitra Eames Plastic Armchair DAW (Dining Height Armchair Woord Base) zorgt voor een rijk contrast tussen materialen. De zitschalen zijn ook verkrijgbaar met een zitkussen of volledig gestoffeerd. Vandaag lijken de Plastic Chairs van Charles en Ray Eames daarmee het standaardvoorbeeld van stoelen waarvan de schaal met verschillende onderstellen gecombineerd kunnen worden.

Vitra Eames Plastic Armchair DAW

Specificaties:

Onderstel: houten onderstel in verschillende tinten esdoorn of honingkleurig essenhout maar ook in gebeitst of gelakt. Steunen van staaldraad in basic dark. (DAW = Dining Height Armchair Wood Base)

Zitschaal: is leverbaar in volledig plastic, of in plastic met zitkussen maar ook bekleed (zitgedeelte)

De variant met volledige bekleding bestaat uit een vormbekleding van polyurethaanschuim. Bekleed met de stof Hopsak en door middel van een bies aan de schaal is bevestigd. De bekleding is verkrijgbaar in alle Hopsak-kleuren.

Opties: de Vitra Eames Plastic Armchair DAW is bijvoorbeeld verkrijgbaar als bezoekersstoel, eetkamerstoel, schommelstoel, draaistoel, ook in stapelbare versies en daarnaast de optie om met koppelelementen om rijen te vormen.

Thuis of buitenshuis eten Door de nieuwe zithoogte zijn de Vitra Eames Plastic Chairs nog beter geschikt voor gebruik met moderne eettafels. Dankzij de vele mogelijkheden kan voor elke inrichting altijd een passende stoel gevonden worden, zowel thuis als in restaurants of cafetaria’s.

Offerte aanvragen Ik wil meer weten