WINI Mijn Buro

WINI Mijn Buro staat voor hoge kwaliteit, functioneel en onderscheidend in design.

Als een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de verwerking van hout, maken we kantoormeubilair voor de veeleisende. Met de service-oriented, betrouwbare diensten, een uitgebreid scala aan producten en op maat gemaakte inrichtingsconcepten zijn we tot de top 10 Duitse kantoorinrichter. Oplossingen op maat zijn welkom. Onze hoge kwaliteit r zijn de garantie voor de constante marktsucces van WINI. Nadenkende kantoormeubilair systemen – voor duurzame projectinrichting

Voor onze productontwikkeling, het systeem concept is uiterst belangrijk. Flexibele uitbreidingsmogelijkheden en gecombineerd onze kantoormeubilair kan altijd aan te passen aan de veranderende werkprocessen en de hoogste normen van duurzame, duurzaam apparaat kan zo zelfingenomen zijn. Naast de maximale functionaliteit bevatten altijd een hoogwaardig design en milieukwaliteit van de karakteristieke kenmerken van alle WINI producten. De hoge kwaliteit van het product en de constante innovatie van ons bedrijf is vandaag door talrijke nationale en internationale design awards (iF, red dot, PLUS X, German Design Award, enz.) En door de erkenning van onze productlijnen met de “Quality Office” zegel bezet.
Of open ruimte kantoor, mobiele kantoren, combi of team kantoor: The WINI product portfolio combineert innovatieve oplossingen voor hedendaagse Projectinrichting – van modulaire tafel systemen voor Workbench oplossingen, individuele, project team werkplekken op sterk absorberende akoestische systemen evenals stationaire en mobiele opslagoplossingen aan representatieve conferentie en opvang . Hier onze reeks meubels systemen ook dienen als bouwstenen voor creatieve product ideeën te ontwikkelen van hen, en produceren wij ook zeer specifiek zijn voor de individuele wensen van onze klanten op maat ontwerp-oplossingen.