VLUV

Kristof, eigenaar en designer van Vluv, was bezig met een opdracht, als designer, om een kantoor opnieuw in te richten. Daar zag hij een fitnessbal liggen, hoewel functioneel, erg lelijk. Dat kan anders! Zo is het idee van Vluv geboren.
Met de kennis en het actuele onderwerp dat mensen te veel zitten, is Vluv hét nieuwe zitelement, zowel thuis als op kantoor. Je mag ervanuit gaan dat deze bal, zeker in een kantoor omgeving intensief gebruikt gaat worden, daarom is er gekozen voor een supersterke, lekvrije, fitness bal als basis. De naadloze PVC bal is eco-vriendelijk, PFOA vrij en is speciaal ontwikkeld voor Vluv. Door er een mooie stof omheen te ontwer-pen, verandert deze functionele bal in een tijdloos en prachtig zit element.
Het voordeel van deze bal is dat deze gebruikt kan worden om de gewone bureau stoel af te wisselen, zodat jouw lichaam de benodigde beweging krijgt tijdens een lange dag achter jouw inbox. Het zorgt voor de juis-te zithouding, waarbij de buik- bil- en beenspieren gebruikt worden. Daarnaast worden de spieren van het bekken, de rug en de nek gebruikt, zodat deze de nodige training krijgen en de bloedsomloop wordt gesti-muleerd.
Afhankelijk van jouw lengte gebruik je één van de twee maten, waarbij advies van Vluv gebruikt kan worden om de juiste bal te gebruiken. Afgezien van de kwaliteit, brengt dit zitelement een verrassende afwisseling op kantoor en in jouw woonkamer, om even aan te schuiven aan een bureau van een collega of om jouw dagelijkse zen-balans moment te hebben tijdens jouw gym oefeningen. Met de prachtige hoogwaardige stof-fen wordt Vluv de functionele lieveling die past in elk mooi ontworpen huiselijke en zakelijke omgeving. Hier worden we écht blij van!